torstai 25. elokuuta 2011

Abu Dhabi opettaa

Äidilläni on tapana sanoa, että maailma opettaa, jos ei muuta, niin hiljaa kävelemään. Tähän päivään mennessä en ollut vielä sitä taitoa oppinut, mutta Abu Dhabi opettaa. Ulkona on niin mieletön helle, että ei mitenkään voi mennä viuhtoa entiseen tyyliin eteenpäin. Sitäpaitsi, ramadanin aikaan pitää etsiä joku vessa, jossa voi salaa juoda, mikä myös hillitsee menohaluja.
Keskiviikkoyönä puolen yön jälkeen istuimme poliisiasemalla, jossa meiltä kaikilta otettiin sormenjäljet joka kantilta. Hotellissa oltiin vasta kahden maissa. Levottomien unien jälkeen aamulla lääkärintarkastukseen, vaihteeksi puoli tuntia etuajassa ilmoitetusta. Ei ihme, että verenpaine oli mittauksessa korkea. Nyt on sitten taas vaan lomailtu, eikä kukaan tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi.
Eilen illalla koko suomalaisjengi vietti iftar-buffetissa kahden open syntymäpäivää. Paaston päättävä ateria oli lievästi sanoen runsas!
Oli sekä paikallisia, että kansainvälisiä ruokalajeja. Suurin osa ruokailijoista oli paikallisia perinteisissä asuissa. He olivat siis paastonneet koko päivän, ja ottivat vahingon takaisin illalla. Jälkiruokapöydän kruunasi suklaasuihkulähde, johon dipattiin karkkeja tai keksejä.
Tyytyväiset ruokailijat jälkiruokien äärellä! Illalla oli vielä hotellin pubissa ladies´night: skumppa ja drinksut olivat naisille ilmaisia! Ison aterian jälkeen vanha venyi vain yhteen lasilliseen skumppaa, ja sitten kutsui nukkumatti. Pubin ovella oli vartija tarkistamassa, ettei sisään pyri paikallisia. Heiltä on sinne pääsy kielletty! Lopuksi vielä kuva hotellin uima-altaalta, jossa vietämme päivittäin aikaa odotellessamme, että pääsemme muuttamaan Al Ainiin. Tänään kävimme jo katselemassa kodinkoneitten hintoja.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti