lauantai 27. elokuuta 2011

Sir Akun neljä vaimoa

Lomailu vain jatkuu! Täällä alkaa nyt ramadanin päättävä Eid-juhla, ja sen johdosta kaikki virkamiehet lomailevat viisi päivää. Mitään erityistä ohjelmaa ei siis ole luvassa - luultavasti. Eilen ilmestyi pitkä lista asunnoista, mutta vain puolet suomalaisista oli päässyt listalle, me jäimme ainakin tässä jaossa ilman.
Eilen olimme syömässä illalla libanonilaisessa ravintolassa Tarjan, Saanan ja Lindan kanssa. Muita länsimaisia ei näkynyt ja omistaja touhusi kovasti ympärillämme. Jossakin vaiheessa hän kaappasi Akun mukaansa ja esitteli tälle jopa isänsä. Arvelimme, että hän piti Akua rikkaana ja tärkeänä miehenä, kun tällä oli neljä vaimoa mukana!
Tässä omistaja kaatamassa teetä. Aterian jälkeen lähdimme Medinat Zayedin ostoskeskukseen, joka oli erilainen, paikallisemman oloinen, kuin isot ostoskeskukset. Iso tämäkin oli, mutta siellä oli ihania intialaisia vaatteita ja niin kauniita kankaita myyviä liikkeitä, että meinasin ruveta kirkumaan. Ompelukone oli valitettavasti pakko jättää Suomeen, mutta ehkä sen joululomalla saisi tuotua. Aku otti salaa kuvan paikallisista naisista, ja pelkäsin koko ajan, että joku vartija tulee pidättämään meidät. Se kun ei ole sallittua.
Oodtamme edelleen, että saamme asunnon, pääsemme Al Ainiin, työt alkavat ja ns. normaali elämä. Sitä odotellessa nautimme hotellielämästä.


3 kommenttia:

  1. Nauttikaa nyt oikein kunnolla ja syökää ja juokaa myös kunnolla, kun kerta Ramadan on ohi! Kyllä ne työt ihan varmasti alkaa, jossain vaiheessa kai..:) Me Ruukissa seuraillaan teidän seikkailua suurella mielenkiinnolla!

    VastaaPoista
  2. Ramadan ei siis vielä ole päättynyt, se päättyy 29. päivän tienoilla, kun jotkut tyypit näkevät kuunsirpin. Tarkka ajankohta ei siis ole varma.

    VastaaPoista
  3. Onpas ne hassuja kavereita :D Onneksi siellä sentään kai pilvinen/sateinen viikko ramadanin lopun tienoilla on kohtuullisen epätodennäköinen, niin että saavat annettua syömiskäskyn x)

    VastaaPoista