lauantai 20. elokuuta 2011

Työt alkavat

Välillä on vaikeaa muistaa, ettei täällä olla lomalla, kun on hienossa hotellissa. Mutta jottei totuus unohtuisi, tänään tehdään pitkä työpäivä 11-23. Perehdyttämistä, käytännön asioita yms. Tutustuin aamiaisella joihinkin amerikkalaisiin ja kanadalaisiin opettajiin, joilla ei ole vielä hajuakaan siitä, mihin kouluun ja mihin kaupunkiin ovat menossa. Me suomalaiset tiedämme sentään sen, vaikka kovin moneen kysymykseen pitääkin vielä vastata "en tiedä". Eiköhän kaikki tässä pikkuhiljaa selviä.

Eilen olimme illalla ostoskeskuksessa syömässä, sitten kun ruokapaikat aukesivat auringon laskettua. Oli mielenkiintoista tarkkailla naisten pukeutumista. Täällä on porukkaa vaikka mistä, joten asut olivat sangen kirjavia. Osalla musliminaisista oli vain huivi, muuten ihan länsimaiset vaatteet, näkyipä yhdistelmä tiukat farkut, huppukorkeat korot ja huivikin. Osalla oli sitten mustat kaavut, mutta kasvot näkyvissä, ja vähemmistöllä vain simät näkyvissä. Ihan muutama kokonaan huputettu oli. Al Ain on kuulemma perinteisempi paikka, joten siellä sitten pitää totutella näkemään mustiin kummituspukuihin pukeutuneita. Ostarilla pällistelimme hienoja ja muodikkaita liikkeitä, oli Zaraa, Mangoa, Adidasta, Escadaa...Ruokakaupassa saa ihan kaikkea, paljon laajemmalla valikoimalla kuin Suomessa, mutta ei alkoholijuomia.
Aamu alkoi reippaasti aamu-uinnilla tyhjässä altaassa, mutta loppupäivä menee perehdytyksessä. Töitähän tänne on tultu tekemään, se pitää muistaa!

1 kommentti:

  1. Tosi kiva lukea teidän kuulumisia sieltä, anna tulla vaan lisää tekstiä ja kuvia tiiviiseen tahtiin. :)t. Päivi Toivikko alias Saimi

    VastaaPoista